Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

blog

blog

2020. 08. 17. 00:00:00

A tavaszi, koronavírus járvány miatti rendkívüli veszélyhelyzet a szépségipari szakemberekre és a piacon szereplő cégekre is hatással volt. Sokan bezárták szalonjukat, rengeteg márkának pedig jelentősen visszaesett a forgalma. 
Hogy a Yamuna hogyan élte túl ezt a nehéz időszakot, min dolgozik most és mik a tervei a jövőre nézve, azt Kajtár Zsolt, a Yamuna Kft. alapító tulajdonosa mesélte el nekünk.

2020. 05. 20. 23:46:09

Végre Budapesten is feloldották a kijárási korlátozást, így közel 70 nap után, a vidéki szalonok mellett zöld utat kaptak a fővárosiak is: végre visszatérhet minden a régi kerékvágásba és dolgozhat a kozmetikus és a masszőr. És persze, jöhetnek a vendégek szépülni testileg és lelkileg! Azért jó, ha tudjuk, a vírusveszély még nem múlt el, ezért nem árt, ha saját és vendégeink egészségének megóvása érdekében betartunk és betartatunk bizonyos higiéniai előírásokat.

2020. 03. 30. 19:17:48

Hatalmas pirospont – akár a Rendelet miatt, akár nem – annak, aki azzal segíti a fertőzés terjedésének lassítását, hogy úgy döntött, bezár és otthon marad. Persze, tudjuk, hogy ez komoly bevételkiesést jelent, de próbáljunk pozitívan tekinteni a jövőbe: hamarosan újranyithatsz és azt sem tudod majd, hová írd be a rengeteg vendéget. Hogy addig mihez kezdj? Blogcikkünkben adunk pár tippet...

2020. 03. 11. 17:41:36

Jelenleg a koronavírus több mint 116 000 embert érint világszerte. És ez a szám sajnos gyorsan, dinamikusan és óráról órára növekszik. De mit is lehet tudni róla és hogyan lassíthatjuk a fertőzés terjedését egy olyan iparágban, ahol a fizikai kontaktus elkerülhetetlen. Blogcikkünkből kiderül.