Termékek Menü

Használati és kezelési útmutató

Használati utasítások
 

Szappanok (hidegen sajtolt szappan, tömbszappan, kézi készítésű szappan)

Nedvesítse meg a szappant, a képződött habbal mossa meg a tisztítandó bőrfelületet, majd öblítse le.

Arcra, testre alkalmazható.

 

Tusfürdők

Öntse a tenyerébe a kívánt mennyiségű tusfürdőt, és a tisztítandó, megnedvesített bőrfelületet mossa meg, majd öblítse le.

 

Samponok

Öntsön a tenyerébe diónyi mennyiségű sampont, a megnedvesített hajon és fejbőrön oszlassa el, vízzel habosítsa fel, dörzsölje át, majd öblítse le.

 

Testápolók, testvajak, lábápoló krém

A terméket vigye fel a bőrre, és lassan, egyenletesen oszlassa el, míg be nem szívódik

 

Kézkrémek

A terméket lassan, egyenletesen oszlassa el a kezén, míg be nem szívódik

 

Folyékony szappanok

Öntse a tenyerébe a kívánt mennyiségű folyékony szappant, vízzel felhabosítva dörzsölje el a tenyéren és a kézfejen, majd öblítse le.

 

Fürdőbombák

Tegye a fürdőbombát egy kád meleg (36-38 °C) vízbe, majd várja meg, míg pezsegve feloldódik.

 

Fürdősók

Egy kád meleg (38-40 °C) vízhez adjon 2-3 evőkanálnyi fürdősót, és hagyja feloldódni.

 

Pormaszkok

Adjon a porhoz annyi kézmeleg vizet, hogy egy jó kenhető gélt kapjon. Arcmaszk készítéséhez 8 gramm (kb. 2 púpozott teáskanál) por és 24 gramm (24 ml) langyos víz szükséges. Ha többet vagy kevesebbet készít, akkor is a megadott por/víz arányt kell betartani a megfelelő állag elérése érdekében. Miután a porhoz hozzá adta a vizet, gyors mozdulatokkal simára, csomómentesre kell keverni. Ajánlott a port még a víz hozzáadása előtt önmagában is megkeverni, hogy az esetleg összetapadt szemcsék szétváljanak

 

Arckrémek, Arc gélek, Hidratáló krémek

Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a megtisztított arcbőre, és lassan oszlassa el, míg be nem szívódik

 

Arctej

Tegyen egy kevés arctejet egy vattakorongra vagy törlőkendőre, és törölje át vele a tisztítandó arcbőrt

 

Tonikok (Alkoholmentes, Teafás)

Öntsön egy kevés tonikot egy vattakorongra vagy törlőkendőre, és törölje át vele az előzőleg megtisztított arcbőrt

 

Gyümölcssavas peeling

Vigyük fel vékony rétegben a megtisztított arcra, hagyjuk 15 percig hatni, majd töröljük le, utána hidratáljuk a bőrünket a típusunknak megfelelő hidratálókrémmel. Heti egyszeri használata ajánlott. Frissen hámlasztott bőrünket még fokozottabban érdemes fényvédő krémmel védeni az UV-sugárzástól!

 

Arcradír, Bőrradír

Az arcradírt/bőrradírt tiszta és sérülésmentes bőrfelületen alkalmazza! Mogyorónyi mennyiséget vigyen fel a bőrre, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozva radírozza le az elhalt hámsejteket. A maradékot vízzel távolítsa el a bőrről.

 

Szemkörnyékápoló gélek

Kis mennyiségű gélt tegyen az ujjbegyére, és egyenletesen oszlassa al a szemkörnyéken.

 

Masszázsolajok (Növényi alapú, Paraffin alapú)

Vigyen fel egy kis mennyiségű olajat a tiszta, sérülésmentes bőrfelületre, majd masszírozza el.

 

Kézfertőtlenítő folyadék

A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) folyadékot juttasson a tenyérbe, majd dörzsölje el a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő folyadék adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk. 

 

 

Ampullák

Az ampulla tetejét óvatosan, a nyakon lévő jelölő pontnál kézzel megpattintva, a kezet védve törje le.

Az ampulla tartalmát használhatja közvetlenül a bőrbe masszírozva, vagy ultrahang gélbe, hidratáló krémbe, szérumba csepegtetve.

 

Krémmaszkok, Tápláló maszkok, Összehúzó maszkok

A terméket vékony rétegben vigye fel a megtisztított bőrfelületre, majd 10-15 perc hatóidő után nedves kendővel vagy vatával távolítsa el a maradékot.

 

Szérumok

Tegyen egy kevés szérumot az ujjbegyére, majd vigye fel a kezelendő bőrfelületre. Használhatja közvetlenül a bőrbe masszírozva, vagy ultrahang gélbe keverve, illetve közvetlenül is, gépi kezeléshez

 

Arcmasszírozó krémek (Prestige masszázskrémek, Felpuhító masszázskrém)

Vigyen fel szükséges mennyiségű krémet a masszírozandó területre, és a szokásos eljárással végezze el a masszázst, míg a krém fel nem szívódik. Az esetleg megmaradó, felesleges krémet a kezelés végén törölje le a bőrről.

 

Masszázskrémek (testmasszázshoz)

Vigyen fel szükséges mennyiségű krémet a masszírozandó területre, és a szokásos eljárással végezze el a masszázst, míg a krém fel nem szívódik. Az esetleg megmaradó, felesleges krémet a kezelés végén törölje le a bőrről.

 

Gélpakolások (testkezeléshez)

Vigyen fel a szükséges mennyiségű gélt a kezelendő bőrfelületre, és egyenletesen oszlassa el, hogy beszívódjon. Használható testtekercseléshez, ultrahangos kezeléshez, esetleg masszázskrémhez keverve is.

 

Gélpakolások (arckezeléshez)

Tegyen egy kevés gélpakolást az ujjbegyére, majd vigye fel a kezelendő bőrfelületre. Használhatja közvetlenül a bőrbe masszírozva, illetve gépi kezeléshez is.

 

Ultrahang gél (Prestige)

A már előzőleg felkent szérumra vigyük fel az ultrahang gélt, így az ultrahangozás során mindkét kozmetikum hatóanyagai még mélyebben juttathatók a bőrbe.

Felpuhító gél (Prestige)

Használjuk gőz előtt: vékonyan vigyük fel a bőrre. Ha nem gőzölünk, melegítő maszkkal vagy borogatással borítsuk be 10 percre.

 

Arctisztító szappan (Prestige)

Mogyorónyi mennyiséget nedves kézzel, körkörös mozdulatokkal felhabosítunk a bőrön, majd miután az arcot letisztítottuk, nedves szivaccsal letöröljük.