Termékek Menü

Szalon (újra)nyitás – azért csak óvatosan!

Végre Budapesten is feloldották a kijárási korlátozást, így közel 70 nap után, a vidéki szalonok mellett zöld utat kaptak a fővárosiak is: végre visszatérhet minden a régi kerékvágásba és dolgozhat a kozmetikus és a masszőr. És persze, jöhetnek a vendégek szépülni testileg és lelkileg! Azért jó, ha tudjuk, a vírusveszély még nem múlt el, ezért nem árt, ha saját és vendégeink egészségének megóvása érdekében betartunk és betartatunk bizonyos higiéniai előírásokat.


Első lépés: nagytakarítás

Mivel a vírusfertőzés kockázata továbbra is fennáll, csak a kijárási korlátozást oldották fel, ezért továbbra sem árt az óvatosság. Éppen ezért fontos, hogy az újranyitást megelőzze egy alapos, minden részletre kiterjedő, fertőtlenítő nagytakarítás.
 

Higiéniai előírások egészségünk védelméért
Emellett fontos, hogy szalonunk újranyitását követően előírjunk vendégeinknek bizonyos higiéniai szabályokat. Kérjük meg őket, hogy kizárólag maszkban érkezzenek és ha megoldható, maradjon is rajtuk a kezelés végéig. Dolgozzunk mi is maszkban. (Ha nincs maszkod, tőlünk beszerezheted IDE kattintva!) Ha tehetjük, húzzunk fel egyszer használatos kesztyűt is.


Kézmosás és -fertőtlenítés
Vendégeinket kérjük meg, érkezzenek pontosan, hogy csak ő és mi tartózkodjunk a szalonban. Ahogy belépett hozzánk, küldjük el alapos kézmosásra. Erre az esetre szerezzünk be kellemes illatú hidegen sajtolt szappant (ami tökéletesen alkalmas a mosdó illatosítására is) vagy – ha van adagolónk – teafaolajos folyékony szappant. Helyezzünk ki kézfertőtlenítőt is, amit bármikor használhat.
 

Kezek bőrének ápolása
Ugyan a rengeteg kézmosás megviseli a kezek érzékeny, finom bőrét, de van megoldás. Ápoljuk finom illatú, bőrbarát kézkrémekkel, amelyek hidratálnak és puhává varázsolják a kézfejeket.
 

Rendszeresen fertőtlenítünk
A vírus, habár elsősorban emberről emberre terjed, azokat a tárgyakat, eszközöket, amiket többen is megfognak (kilincsek, pult, szék, stb.), nem árt alaposan és rendszeresen fertőtleníteni. Tisztítsuk meg a közvetlen munkaterületet, a kezelőágyat, masszázságyat minden vendég után.


Szellőztessünk!
Fontos, hogy rendszeresen szellőztessünk, hogy mindig cserélődjön és tiszta legyen a levegő a szalonban. (Inkább nyissunk ablakot vagy ajtót, mint bekapcsolnánk a klímaberendezést.)

Fizetés: inkább bankkártyával
Mielőtt a vendég a szolgáltatás végezetével elégedetten távozna, kérjük meg, hogy inkább bankkártyát használjon (amennyiben van terminálunk). Ha lehet, kerüljük a készpénzes fizetést, hiszen bankjegyek, pénzérmék használatával megkönnyítjük a vírus terjedését.
 

Utánvétes fizetés: ismét elérhető
Ha kifogytál kedvenc olajaidból, masszázskrémeidből vagy professzionális arckezelő termékeidből, továbbra is biztonságos és gyors megoldás az online rendelés webáruházunkból. Ráadásul az utánvétes megrendelés ismét elérhető, ami egy rendkívül kényelmes fizetési mód.
 

Csomagok, 15-25% kedvezménnyel
Hogy az újranyitásodban mi is „támogassunk”, összeállítottunk több szalonújranyitó csomagot, külön kozmetikusoknak és masszőröknek, amelyeket 15-25%-os kedvezménnyel, amelyek mellé ajándék időpontkártyákat, ajándékutalványokat és maszkot adunk. Emellett érdemes havi akciós termékeink között is böngészned. Spórolj velünk!
 

Ha mindent beszereztél a nyitáshoz, akkor nincs más dolgot, mint értesíteni erről vendégeid és feltölteni időpontfoglalásokkal naptárad! Sok sikert és jó egészséget kívánunk hozzá!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog