Termékek Menü

5+1 tipp, mihez kezdj, amíg a koronavírus miatt zárva vagy

Hatalmas pirospont – akár a Rendelet miatt, akár nem – annak, aki azzal segíti a fertőzés terjedésének lassítását, hogy úgy döntött, bezár és otthon marad. Persze, tudjuk, hogy ez komoly bevételkiesést jelent, de próbáljunk pozitívan tekinteni a jövőbe: hamarosan újranyithatsz és azt sem tudod majd, hová írd be a rengeteg vendéget. Hogy addig mihez kezdj? Blogcikkünkben adunk pár tippet...

1. Leltározz! 
Kallódik a polcokon vagy a fiókokban néhány ezeréve nem használt termék? Nem tudod, hogy egy-két, ritkábban használt tégelyben mennyi krém van még? A régóta nem használt krémeket és olajokat dobd ki vagy ha sok van még bennük, tedd őket félre. Hirdesd meg őket szakmai csoportokban. Hátha valakinek pont arra van szüksége, ami neked felesleges. Nézd meg, mely termékek vannak fogyóban, majd ugorj fel a webshopba és nézz körül. Hátha éppen akciós. Ne feledd, ha most kedvezménnyel szerzed be a terméket, már spóroltál!

 

2. Nagytakaríts!
Itt-ott hever még néhány karácsonyi dekor? A szőnyeg már nagyon koszos? Ráférne egy alapos áttörlés az olajos flakonokra? Azt gondoljuk, itt az ideje egy alapos – tavaszi – (nagy)takarításnak. Először is nézd át a fiókokat, szekrényeket. Törölgesd át a szekrényeket, ajtókat, kezelőágyad. Tegyél mindent a helyére, hajtogasd össze a textileket, fertőtlenítsd a felületeket, az eszközeid. Szabadulj meg azoktól a törölközőktől és kéztörlőktől, amelyek már megsárgultak, vagy nem jön ki belőlük az olajfolt. Nézd meg a webshopban a textileket és a csomagajánlatokat, amelyekhez ajándék törölköző jár.

 

3. Frissítsd Facebook, Insta és weboldalad!
Töltsd ki a bio-dat! Csekkold az infókat, amiket még oldalait létrehozásakor írtál. Ha valami nem jó, nem aktuális, frissítsd, módosítsd. Hozz létre mappákat szolgáltatásaidról, töltsd fel képekkel! Kezdj el blogot írni. A google szereti és előrébb sorolja azokat az oldalakat, ahol rendszeres a tartalomfrissítést. Szolgáltatásaidról készíts rövid leírást. Most van időd mindenre, amire a mindennapokban, 1-1 vendég között nincs. 

 

4. Tanulj, képezd magad!
Ez az időszak tökéletes arra, hogy új kezeléseket, új fogásokat tanulj. Méghozzá online. (Már amennyire ez lehetséges.) Most van időd arra is, hogy kedvenc márkád katalógusait alaposabban áttanulmányozd. Lehet, hogy időközben jelentek meg olyan új termékek, amikről nem értesültél. Átnézheted szolgáltatásaidat és az árlistád is: nézd meg a konkurenciát, inspirálódj, vagy ha már évek óta nem tetted, gondolkozz el egy kisebb áremelésen.

 

5. Készítsd el vendégadatbázisod!
Írd össze vendégeid és azok elérhetőségeit. Nézd meg, milyen szolgáltatásokat vesznek leggyakrabban igénybe. Készítsd már el előre a szalonod újranyitásáról szóló értesítéseket és foglald bele a legkelendőbb szolgáltatásokat. Így mindenkit egyszerre tudsz majd tájékoztatni jó híreidről. Állíts össze kedvezményes ajánlatokat, készíts több alkalmas bérleteket, készülj ajándékutalványokkal, hogy gyorsan juthass nyitásod után bevételhez. (Utóbbiakat mi már elkészítettük helyetted, nincs más dolgod, mint megrendelni!)

 

+1
Töltsd hasznosan az otthon töltött időt. Olvass, legyél a szeretteiddel, süss-főzz és töltődj! Lélekben készülj az újranyitásra. Várd egy tiszta, rendbe tett, kitakarított szalonban vendégeid új szolgáltatásokkal és sok-sok újdonsággal. Kitartás, nemsokára nyithatsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog