Termékek Menü

Marketing ötletek

12+1 tipp, hogyan válassz helyet szalonnyitáshoz

Szépségszalonod tervezése igazán izgalmas időszak. Ha megtalálod a tökéletes helyszínt, már azzal sokat nyerhetsz! Hogy hol nyiss szépségszalont, avagy milyen kritériumok alapján döntsd el, hol kezdj el dolgozni, ezek eldöntéséhez adunk neked most egy kis segítséget.

 

Prestige by Yamuna - Filléres Facebook tippek

Ugye neked is van Facebook oldalad? Tudtad, mennyi zseniális - és ingyenes - lehetőséget rejlik benne arra, hogy marketingeld magad, ha jól használod? Következő Prestige by Yamuna videónkban adunk Neked néhány tuti tippet arra, hogyan tedd még vonzóbbá szolgáltatásaid.

 

Építs közösséget Instagramon!

Tudtad, hogy több mint egymilliárd aktív felhasználója van az Instagramnak a világon? Itt az ideje neked is csatlakoznod, mert zseniális lehetőségeket rejt számodra vendégköröd növeléséhez.

 

Prestige by Yamuna - Így tegyél szert plusz bevételre!

Gyűjtögetni mindannyian szeretünk. De gondoltál már arra, hogy hűséges vendégeid mennyire örülnének, ha ezt a szenvedélyt nálad is kiélhetnék? Ráadásul ez nemcsak számukra jelent jutalmat, hanem számodra is, mert egy elégedett vendég biztos, hogy újra visszatér majd. Prestige by Yamuna sorozatunk következő részében  adunk néhány tuti tippet, hogyan tehetsz szert plusz bevételre.

 

 

Prestige by Yamuna - Szépség ajándékba

Az új vendégek és a plusz bevétel egyik legnagyszerűbb módja az Ajándékutalvány.

Presztízsnövelő praktikák

Presztízs, azaz: tekintély. De mit jelent ez a kozmetikában? Miért fontos kreatívnak lenned, és mivel érzi majd a vendéged, hogy ugyanazért a pénzért több törődést kap? Pánczél Szilvia, a Yamuna Kft. kereskedelmi vezetője beavat a részletekbe következő videónkban.