Termékek Menü

Yamuna blog - szakembereknek

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy szépségipari szakmákat érintő hasznos és érdekes információkról "tudósítsunk".

2020. 08. 17. 00:00:00 Yamuna Viki

A tavaszi, koronavírus járvány miatti rendkívüli veszélyhelyzet a szépségipari szakemberekre és a piacon szereplő cégekre is hatással volt. Sokan bezárták szalonjukat, rengeteg márkának pedig jelentősen visszaesett a forgalma. 
Hogy a Yamuna hogyan élte túl ezt a nehéz időszakot, min dolgozik most és mik a tervei a jövőre nézve, azt Kajtár Zsolt, a Yamuna Kft. alapító tulajdonosa mesélte el nekünk.

2020. 05. 29. 00:00:00 Yamuna Csilla

Pillanatok. Olykor viccesek, máskor meghatóak. Vidámak, élettel telik, vagy épp fájdalmasak, elszomorítóak. Szülőnek lenni egy véget nem érő hullámvasút, amit egyszerre imádunk, mégis néha kiszállnánk belőle egy kicsit.

 

2020. 05. 20. 23:46:09

Végre Budapesten is feloldották a kijárási korlátozást, így közel 70 nap után, a vidéki szalonok mellett zöld utat kaptak a fővárosiak is: végre visszatérhet minden a régi kerékvágásba és dolgozhat a kozmetikus és a masszőr. És persze, jöhetnek a vendégek szépülni testileg és lelkileg! Azért jó, ha tudjuk, a vírusveszély még nem múlt el, ezért nem árt, ha saját és vendégeink egészségének megóvása érdekében betartunk és betartatunk bizonyos higiéniai előírásokat.

2020. 03. 30. 19:17:48 Yamuna Prof

Hatalmas pirospont – akár a Rendelet miatt, akár nem – annak, aki azzal segíti a fertőzés terjedésének lassítását, hogy úgy döntött, bezár és otthon marad. Persze, tudjuk, hogy ez komoly bevételkiesést jelent, de próbáljunk pozitívan tekinteni a jövőbe: hamarosan újranyithatsz és azt sem tudod majd, hová írd be a rengeteg vendéget. Hogy addig mihez kezdj? Blogcikkünkben adunk pár tippet...

2020. 03. 11. 17:41:36 Yamuna Prof

Jelenleg a koronavírus több mint 116 000 embert érint világszerte. És ez a szám sajnos gyorsan, dinamikusan és óráról órára növekszik. De mit is lehet tudni róla és hogyan lassíthatjuk a fertőzés terjedését egy olyan iparágban, ahol a fizikai kontaktus elkerülhetetlen. Blogcikkünkből kiderül.