Termékek Menü

Prestige by Yamuna termékbemutató videók

Kedves Kozmetikus!

 

Ebben a menüpontban találod a Prestige by Yamuna termékeinket bemutató átfogó, hatóanyagokra is kitérő videóinkat. Mindezt bőrtípusonkénti bontásban.  A termékeket Farkasné Gyuris Éva, a termékcsaládot kifejlesztő mérnökünk, minőségbiztosítási vezetőnk mutatja be!

 
Bemutatkozik a Prestige by Yamuna termékcsalád

Milyen szerepe van a biotechnológiának a kozmetikában? Mitől olyan egyedülálló a Prestige by Yamuna termékcsalád? Miről beszélünk, amikor a bennük található innovatív hatóanyagokat emlegetjük? Ezekre a kérdésekre kapsz választ ebben a videónkban.

 
Prestige by Yamuna - a biotechnológia szerepe a kozmetikai iparban

Tudtad, hogy a biotechológia a kozmetikai iparban, új, innovatív hatóanyagok gyártására ad lehetőséget? Miért vagy inkább mitől olyan különlegesek ezek az innovatív hatóanyagok? Ebből a videóból kiderül!

 
Prestige by Yamuna - Ismerd meg az érett bőrre kifejlesztett termékcsaládját

Neked is sok olyan vendéged van, aki az idő múlásával szeretné eltűntetni annak látható jeleit? Nézzük, hogyan érhetünk el hatásos eredményt az érett bőr kezelésében, a Prestige by Yamuna termékcsaláddal.

 
Ismerd meg a Prestige by Yamuna, zsíros, aknés bőr kezelésére kifejlesztett családját

Melyek azok az innovatív hatóanyagok, amelyek a kezelés során nemcsak a tüneteket enyhítik, hanem a bőrproblémát okozó folyamatokra is kedvező hatással vannak? Milyen eredményeket érhetünk el a Prestige by Yamuna zsíros, aknés bőrre kifejlesztett családjával? Ha kíváncsi vagy ezekre a válaszokra, nézd meg ezt a rövid videót!

Prestige by Yamuna - kipirosodásra és gyulladásra hajlamos érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsalád


Nézzük, hogyan tudod kezelni az érzékeny, kipirosodásra és gyulladásra hajlamos bőrt a Prestige by Yamuna termékcsalád alkalmazásával. Ismerd meg az innovatív hatóanyagokat és azok fantasztikus hatásait a bőrön alkalmazva, Farkasné Gyuris Éva fejlesztőmérnökünk segítségével.