Termékek Menü

Zsíros, aknés bőr

Zsíros, aknés bőr

A bőr fokozott faggyútermelése esetén beszélünk Seborrhea-ról. Ilyenkor a faggyúmirigyek által termelt faggyú mennyisége és minősége eltér a normálistól. Kialakulásáért felelős lehet a genetika, a megváltozott hormonháztartás, a mozgásszegény életmód, a stressz, a helytelen táplálkozás vagy -bőrápolás, a vitaminhiány és a rossz levegő.

Faggyútúltermelődés esetén nem megfelelő az elhalt szarusejtek leválása. Így szőrtüszők irritációja és a baktériumok elszaporodása miatt gyulladások alakulnak ki. Abban az esetben, ha a faggyúmirigyek fala megreped és sok szabad zsírsavat tartalmazó anyag jut az irhába, elindul az aknéképződés. Az aknék a faggyúmirigyekben gazdag területeken jelennek meg, például homlokon, állon, orron vagy háton.

A zsíros, aknés bőr kezelése:
A kezelésnél legfontosabb dolgunk, hogy a bőrt alaposan megtisztítsuk az olajos szennyeződésektől, az elhalt szarusejtektől, hogy ezáltal az eltömődött pórusok szabaddá váljanak. Megfelelő előkészítés után a jól kitisztított bőrt fertőtlenítjük, nyugtatjuk, összehúzzuk, illetve gyógyulást, regenerálódást elősegítő anyagokkal tápláljuk.
Ha nem kezeljük megfelelően ezt a problémát, a bőr hegesedéssel, atrophiaval gyógyul.
 

A Prestige by Yamuna zsíros, aknés bőrtípusnak úgy fejlesztette ki termékcsaládját, hogy segítségével a bőr minél tovább megőrizze aknémentes állapotát, egyúttal a felülfertőződést is megakadályozzuk, valamint csökkentsük a már kialakult aknék mennyiségét, nyugtassuk a gyulladt területeket és megelőzzük a hegesedést.
Könnyed gél- és krémalapokat dolgoztunk ki, minimálisra csökkentve a zsírfázis mennyiségét, illetve olyan alapanyagokat választva, amelyek nem zsírosítják el a bőrt, engedik lélegezni, emellett könnyen felszívódnak.

 

FONTOS! A Prestige by Yamuna termékek megrendeléséhez, ne felejtsd el előzőleg beküldeni részünkre bizonyítványod vagy vállalkozói igazolványod másolatát az alábbi e-mail címre: prestige@yamuna.hu

Rendezés:
Nézet:
WEBSHOPBAN, MÁRKABOLTBAN KAPHATÓ
45.990 Ft