Termékek Menü

Zsírhiányos, érett bőr

Zsírhiányos, érett bőr

A zsírhiányos, érett bőrtípus az időjárási viszontagságokra kipirulással, viszketéssel, púderszerű hámlással reagál.
Kialakulása különböző okokra vezethető vissza. Lehet hormonváltozás, genetika, környezeti hatások, illetve okozhatja a nem megfelelő életvitel vagy helytelen bőrápolás.

Ennél a típusnál termelődik ugyan faggyú, de mennyisége kevesebb a szükségesnél. Az emulzióréteg, amelyet a szarusejtek, a faggyúmirigyek és a lipidek alkotnak megsérül és könnyen szárazzá válik. A szaruképződés lelassul, nem képes megkötni a vizet. Emellett termelődik ugyan faggyú- és szaruképzés során termelt viaszszerű anyag, de nem megfelelő mennyiségben, így a bőr dehidratálttá válik.

Az életkor előrehaladtával a zsírhiányos, dehidratált bőr gyorsan elveszíti rugalmasságát, a bőr mélyebb rétegeiben változások indulnak meg, az elasztin- és kollagénrostok mennyisége csökken, a bőr kötőszöveti mátrixa kiegyensúlyozatlanná válik. Ennek következtében a bőr elveszíti rugalmasságát, csökken a szilárdsága és tónusossága. Megereszkedik, illetve megjelennek a finom ráncok a felszínén, amelyek idővel mélyülnek.

A zsírhiányos, érett bőr kezelése:
Lehet fokozottan vagy mérsékelten zsírhiányos, ennél a bőrtípusnál elsődleges a hidratálás, a hiányzó lipidréteg pótlása, illetve a keratin rétegek megfelelő nedvességszintjének visszaállítása. Fontos, hogy a bőr mélyebb rétegeinek táplálása és hatóanyagokkal történő ellátása. Ezáltal javul a kötőszövetek állapota, csökken a ráncok mélysége, az arckontúr pedig tónusosabbá válik.

A Prestige by Yamuna termékcsalád egy tökéletes bőrmegújító, bőrszépítő termékcsaládot fejlesztett ki, amellyel sikeresen felvehetjük a harcot a bőr öregedése ellen, valamint gondoskodhatunk a hidratáltság és a megfelelő lipidegyensúly eléréséről és fenntartásáról. Kiváló kellékei kényeztető, regeneráló kezeléseknek, segítségükkel könnyedén érhető el látványos eredmény. A Prestige by Yamuna - érett bőrre kifejlesztett termékcsaládunkról készült videóból mégtöbbet megtudhatsz!

Miért olyan különleges a Prestige by Yamuna arckezelő termékcsalád? Hallottál már a biotechológiáról? Ismerd meg a Prestige by Yamuna innovatív hatóanyagait, azok fantasztikus eredményeit a bőrtípusok kezelésében és a teljes Prestige by Yamuna családot a linkekre kattintva, Farkasné Gyuris Éva fejlesztőmérnökünk segítségével.

FONTOS! A Prestige by Yamuna termékek megrendeléséhez, ne felejtse el előzőleg beküldeni részünkre bizonyítványa vagy vállalkozói igazolványa másolatát az alábbi e-mail címre: prestige@yamuna.hu

Rendezés:
Nézet: