Termékek Menü

Vízhiányos, érett bőr

Vízhiányos, érett bőr

Bőrünk öregedését számos tényező befolyásolhatja. Ilyen példának okáért az életmód, a genetika, a bőrápolási szokások, a hormonváltozás, a munkahelyi viszonyok, stb. A bőr a kor előrehaladtával vékonyodni kezd, törékennyé válik. Mivel a faggyúmirigyek működése miatt sejtjeinek víztartalma jelentősen csökken, a bőr szárazzá, gyakran hámlóvá válik, emellett megjelennek a mélyebb vonalú ráncok.

Természetes folyamat, hogy az életkor változásával bőrünk szerkezete is változik. Az elasztin- és kollagénrostok vastagsága egyenetlenebbé válik, szerkezetük veszít rendezettségéből, ezáltal romlik a bőr tömörsége. A lecsökkent hialuronsav-tartalom, a gyenge vízfelvevő és -megtartó képesség rugalmatlanságot eredményez. Emellett pigmentfoltok, májfoltok, hajszálértágulatok jelennek meg. A nyirokerek és véredények megvastagodása lassítja a nyiroknedvek és a vér keringését, ezzel lelassul a sejtek közötti anyagcsere is.

A vízhiányos, érett bőr kezelése:
Az érett bőr rendszeres és megfelelő ápolásával késleltethetjük, illetve korrigálhatjuk az öregedési folyamatokat. Törekednünk kell arra, hogy a kezelés kíméletes legyen, ugyanakkor hosszantartó hatást biztosítson. Ennél a bőrtípusnál kiemelten fontos a bőr mélyebb rétegeiben is javítani és fenntartani a hidratáltsági állapotot.
Általában 40 éves kor felett már ebbe a kategóriába sorolhatjuk vendégünket és a kezelési terv kialakításánál is komplexen kell gondolkodnunk.

A Prestige by Yamuna olyan komplex megoldást kínál vízhiányos, érett bőrre, amely hatékony, látványos, hosszantartó eredményt biztosít. A termékek innovatív hatóanyagai és növényi alkotói együttesen veszik fel a harcot az öregedési folyamatok ellen. A Prestige by Yamuna - érett bőrre kifejlesztett termékcsaládunkról készült videóból mégtöbbet megtudhatsz!

Büszkén és boldogan adjuk hírül: Újabb Érték és Minőség Nagydíjat nyertünk!
2020-ban a Prestige by Yamuna Vízhiányos, érett bőrre kifejlesztett családja kapta ezt a csodálatos díjat, s ezzel mi az elismerést, hogy ezúttal is igazán kiváló kozmetikumokat alkottunk nektek!
Nagyon köszönjük! Őszintén hisszük, hogy a cég értékei és termékeink önmagukért beszélnek. Továbbra is azon leszünk, hogy szerethető és bőrbarát kozmetikumainkkal szebbé varázsolhassuk vásárlóink hétköznapjait.

Miért olyan különleges a Prestige by Yamuna arckezelő termékcsalád? Hallottál már a biotechológiáról? Ismerd meg a Prestige by Yamuna innovatív hatóanyagait, azok fantasztikus eredményeit a bőrtípusok kezelésében és a teljes Prestige by Yamuna családot a linkekre kattintva, Farkasné Gyuris Éva fejlesztőmérnökünk segítségével.

FONTOS! A Prestige by Yamuna termékek megrendeléséhez, ne felejtse el előzőleg beküldeni részünkre bizonyítványa vagy vállalkozói igazolványa másolatát az alábbi e-mail címre: prestige@yamuna.hu

Rendezés:
Nézet: