Termékek Menü

Normál bőr

Normál bőr

Ez a bőrtípus adja a többi alapját. Kiegyensúlyozott faggyútermelés, szaruképzés és hidratáltság jellemzi, mitesszerek, hajszálértágulatok, piros, hámló foltok nélkül.

Ez a tökéletesen működő bőr egész fiatal korban fordul elő, majd a hormonális változások, a helytelen életmód és táplálkozás, az UV-sugárzás, illetve a genetika valamilyen irányban befolyásolja.

A normál bőr kezelése:
Kezelése során hidratálni kell, illetve biztosítani, hogy a bőrfelszíni emulzió ne sérüljön. Ha az irha kellően hidratált, a bőralja pedig megfelelően tömött, akkor a bőr rugalmassága tökéletes, izomtónusa optimális. A keringés megfelelő szinten tartása adja a bőr üde színét, az egyenletes melaninképzés pedig a homogén festékezettséget.
Kezelési terv kialakításnál kerülni kell minden szárító, túlzsírosító anyagot és az erőteljes peelinget.

A Prestige by Yamuna termékcsalád a normál bőr kezelését tökéletesen lefedi. Az egyes termékek hatóanyagainak köszönhetően kíméletesen és hatékonyon kezelhetjük ezt a típust, illetve segítségükkel hosszútávon fenn tudjuk tartani ezt az optimális állapotot.

 

FONTOS! A Prestige by Yamuna termékek megrendeléséhez, ne felejtsd el előzőleg beküldeni részünkre bizonyítványod vagy vállalkozói igazolványod másolatát az alábbi e-mail címre: prestige@yamuna.hu

Rendezés:
Nézet: