Termékek Menü

Kombinált bőr

Kombinált bőr

A leggyakrabban előforduló típus, amely több bőrtípus együttes jelenlétét jelenti. Ezek közül is a legelterjedtebb az, amikor a homlok, áll-, orr- területein zsíros a bőr, a többi részen száraz, hámló, vagy a vízhiányos területekkel kombinált, alapvetően zsíros bőr. De megjelenhet úgy is, hogy a kialakult ráncok mellett pattanások, foltok vagy hajszálértágulatok fordulnak elő.

Kialakulását az alábbi tényezők határozzák meg vagy befolyásolják: genetika, nem megfelelően kiválasztott kozmetikumok használata, UV-sugárzás elleni védelem hiánya, anyagcsereprobléma, hormonális zavar, stressz, stb.

Az évszakok váltakozása általában szintén hatással van a kombinált arcbőrre: télen a száraz területek például intenzívebben hámlanak, a zsíros részek faggyútermelése pedig fokozódik. Tavasszal mindez enyhülhet.

A kombinált bőr kezelése:

Ennél a bőrtípusnál a cél a különböző részek közötti balansz megteremtése. A kezelés alapelve, hogy mindegyik területet kezeljük: a zsíros résznél a túlzott faggyútermelést, a hiperkeratinizációt, valamint a baktériumok elszaporodását kell megakadályozni.

A száraz területeknél gondoskodni kell a megfelelő hidratálásról. Vízmegkötő anyagokkal, tápláló- és regeneráló hatóanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel kell ellátni.

Antioxidáns és anti-ageing anyagokkal pedig megelőzhetjük a ráncok kialakulását.

A Prestige by Yamuna olyan komplex megoldást kínál kombinált bőrre, amely minden területet hatékonyan kezel. Erre a bőrtípusra kialakított termékcsaládja tökéletes lehetőséget nyújt az optimális kezelési terv kialakítására. Hatóanyagai és megfelelően megválasztott bázisai elősegítik a bőrtípus zsíros és száraz területei közötti balansz megteremtését.

Miért olyan különleges a Prestige by Yamuna arckezelő termékcsalád? Hallottál már a biotechológiáról? Ismerd meg a Prestige by Yamuna innovatív hatóanyagait, azok fantasztikus eredményeit a bőrtípusok kezelésében és a teljes Prestige by Yamuna családot a linkekre kattintva, Farkasné Gyuris Éva fejlesztőmérnökünk segítségével.

FONTOS! A Prestige by Yamuna termékek megrendeléséhez, ne felejtse el előzőleg beküldeni részünkre bizonyítványa vagy vállalkozói igazolványa másolatát az alábbi e-mail címre: prestige@yamuna.hu

Rendezés:
Nézet: