Termékek Menü

Érzékeny bőr

Érzékeny bőr

Érzékeny bőrről beszélünk, ha kipirosodásra, foltokra, hámlásra, viszketésre hajlamos arcbőrrel van dolgunk. Az orr és orca területein értágulatok fordulhatnak elő.

Ez a bőrtípus rendkívül érzékenyen reagál a környezeti hatásokra – például UV-sugárzás, hőmérséklet különbség, fűszerek, stb. –, így hajlamosabb a korai öregedésre. Ezért a prevenció sokkal fontosabb, mint bármely más típusnál.

Erről a bőrtípusról beszélünk Rosacea bőrbetegség esetén is. Régen 40-50 éves kor körül volt gyakori, ma már jóval fiatalabb vendégeknél is találkozhatunk vele.

Kialakulásának oka lehet a fokozott elszarusodás, emiatt gátolt a bőrlégzés, elzáródnak a pórusok, károsodnak az anyagcsere folyamatok és a méregtelenítés. Okozhatja továbbá hisztamintúltengés, amely tünet mögött ételintolerancia is megbújhat. A magas vérnyomás, bőrszerkezeti zavar, a bőr mikroflórájának eltolódása vagy hormonváltozások hatására kialakuló érrendszeri és kötőszöveti gyengeség szintén Rosacea-s tünetek megjelenését eredményezheti.

A Rosacea piros foltokban jelentkezik, érgomolyagok és mitesszerek is kísérhetik. Ha a faggyúmirigyek és a kötőszövetek burjánzása nem áll le, Rhinophyma alakulhat ki. A Rosacea-nak több stádiuma van, de célszerű már a megjelenéskor kezelni.

Az érzékeny bőr kezelése:

Érzékeny bőrnél az egyik legfontosabb dolgunk, hogy fokozzuk a bőr védekezőképességét. Mivel általában dehidratált, így gondoskodunk kell a megfelelő hidratáltságról, valamint a vitamin- és ásványianyag-pótlásról.

A kezelés ideje alatt törekednünk kell arra, hogy nyugtassuk, a védőtakaróját újraépítsük, valamint megfelelő kozmetikumokkal lássuk el a vendéget otthoni ápolásra is.

A Prestige by Yamuna az érzékeny bőrre, illetve Rosacea-s bőrtípusra kínál egy speciálisan összeállított termékcsaládot, amelynek kifejlesztésénél gondosan odafigyeltünk arra, hogy a bőrtípus igényeire szabjuk: a könnyű, jól felszívódó gél- és krémalapokat fejlesztettünk ki, amelyek engedik lélegezni az érzékeny bőrt és emellett segítenek a bőr megfelelő saját védőfunkciójának a kialakításában. A felhasznált innovatív hatóanyagok csökkentik a kipirosodást, viszketést, irritációt. Erősítik az érfalakat, gátolják az új hajszálerek kialakulását és blokkolják a már kialakultak növekedését, ezáltal hatékonyan csökkentve a Rosacea tüneteit. A Prestige by Yamuna - érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsaládunkról készült videóból mégtöbbet megtudhatsz!

Miért olyan különleges a Prestige by Yamuna arckezelő termékcsalád? Hallottál már a biotechológiáról? Ismerd meg a Prestige by Yamuna innovatív hatóanyagait, azok fantasztikus eredményeit a bőrtípusok kezelésében és a teljes Prestige by Yamuna családot a linkekre kattintva, Farkasné Gyuris Éva fejlesztőmérnökünk segítségével.

FONTOS! A Prestige by Yamuna termékek megrendeléséhez, ne felejtse el előzőleg beküldeni részünkre bizonyítványa vagy vállalkozói igazolványa másolatát az alábbi e-mail címre: prestige@yamuna.hu

Rendezés:
Nézet: