Termékek Menü

Kozmetikai kezelések Prestige by Yamuna termékekkel

 

A normál  bőr kezelése:

Kevesen büszkélkedhetünk makulátlan arcbőrrel. Akik azonban mégis ilyen szerencsések, azoknál is fontos, hogy minél tovább fenntartsuk ezt a tökéletes bőrállapotot. Alábbi videónkban a Prestige by Yamuna kozmetikusát, Vórum Esztert faggatja Szabó Viktória marketing manager, méghozzá arról, mi jellemzi a normál arcbőrt és hogyan kell ápolni. Farkasné Gyuris Éva, a Yamuna Kft. fejlesztőmérnöke pedig arról beszél, milyen innovatív hatóanyag került a Prestige by Yamuna normál bőr kezelésére kifejlesztett termékcsaládjába.


A zsíros, pattanásos bőr kezelése:

Ki ne emlékezne a régi, fájdalmas arckezelésre, amitől rettegtünk. És ami miatt nem szívesen kerestük fel pattanásos bőrünkkel a kozmetikus szakembert? Habár a kellemetlen érzet sajnos nem minden esetben kerülhető el teljes mértékben, de a megfelelő kozmetikus kiválasztásával és a Prestige by Yamuna zsíros, aknés bőrre kifejlesztett család tagjaival kellemesebbé és sokkal eredményesebbé válhat a kezelés. Hogy mely hatóanyagoknak köszönhetően olyan eredményes egy kezelés a Prestige by Yamuna termékeivel, azt Farkasné Gyuris Éva, a Yamuna Kft. fejlesztőmérnőke árulja el neked, mialatt Vórum Eszter, a Prestige by Yamuna kozmetikusa a kezelés lépéseit mutatja be.

 


A kombinált bőr kezelése:

Szeretjük a kihívásokat. A Prestige by Yamuna kombinált bőrre kifejlesztett szalonkezelő családunk tagjaival pedig örömmel adjuk hírül, hogy sikerült megtalálnunk mindazokat a fontos hatónyagokat, amelyekkel egyensúlyba hozhatod a száraz és zsíros területeket. Innovatív hatónyagok, Hialuronsav komplex, speciálisan a bőrtípusnak megfelelő növényi bázisok és további fantasztikus alapok épülnek egymásra a teljes kezeléssorban. Az eredményt pedig garantáltan imádni fogja vendéged! Az allergénmentes, szolid, kellemes illata pedig már csak hab a tortán. Farkasné Gyuris Éva a Yamuna Kft. fejlesztőmérnőke és Vórum Eszter, a Prestige by Yamuna kozmetikusa lesznek “kísérőink” a témában.


A vízhiányos, érett bőr kezelése:

Honnan ismered fel a vízhiányos, érett bőrt? Mitől alakul ki és hogyan tudod eredményesen kezelni a Prestige by Yamuna vízhiányos, érett bőrre kifejlesztett kozmetikumokkal? Figyelsz arra, hogy tanácsot adj vendégeidnek a mindennapokra is két kezelés között? Ebben a videóban ezekre a kérdésekre keresünk választ, mialatt Vórum Eszter, a Prestige by Yamuna kozmetikusa ragyogóvá varázsolja és hidratálja vendége vízhiányos, érett bőrét.


A zsírhiányos, érett bőr kezelése:

“Nagyon jól éreztem magam! Máris érzem a kezelés hatását. Köszönet a Prestige by Yamuna termékcsaládnak” - nyilatkozta Erika, miután személyesen is megtapasztalhatta a Prestige by Yamuna zsírhiányos érett bőrre kifejlesztett családjának látványos hatását. Tarts velünk, nézd meg a zsírhiányos, érett bőr kezeléséről szóló videónkat amelyben eláruljuk szalonkezelő kozmetikai családunk gyors és hosszútávú ránctalanító hatásának titkát.


A kipirosodásra, gyulladásra is hajlamos érzékeny bőr kezelése:

Hámlik, kipirosodik, foltosodásra hajlamos vendéged arcbőre? Hajszálerek megjelenésére, az időjárásra való fokozott érzékenységre panaszkodik? A Prestige by Yamuna érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsaládját speciálisan erre a típusra megoldást nyújtó növényi alapokkal és olyan innovatív hatóanyagokkal tettük teljessé, amelyek segítenek szinten tartani a bőr állapotát, valamint megelőzni újabb hajszálerek és a kipirosodás kialakulását. Hogyan épül fel mindez egy teljes kezelés alatt és miért a Prestige by Yamuna a legjobb választás hozzá? Farkasné Gyuris Éva a Yamuna Kft. fejlesztőmérnöke és Vórum Eszter a Prestige by Yamuna kozmetikusa elárulja neked.