Termékek Menü

Buborékból épült szappanbirodalom (könyv)

Ár:
4.399 Ft (4.190 Ft + ÁFA)

Ez a könyv sokkal többet ad, mint csak a szappangyártás trükkjei és fortélyai, üzleti praktikák, hiszen ez egy kis ember nagy útját járja be, kendőzetlen őszinteséggel.

Szeretettel ajánljuk a könyvet annak:

• aki régóta használja a Yamuna termékeket és kíváncsi a mögötte lévő küzdelmes sztorira
• aki szereti látni, hogy egy termék mögött milyen valódi személyek állnak a saját, néha tragikus, néha vicces, de mindenképp fordulatos sorsukkal együtt
• aki szeretne ötletet ahhoz, hogy mihez kezdhet egy raklap szappan árából
• aki szereti a motiváló történeteket, meséket egy szegény fiúról, aki elindul szerencsét próbálni, végül az élete célját találja meg
• aki ismerte Kajtár Zsoltot, a Yamuna márka alapítóját, de szeretne még közelebb kerülni hozzá
• és aki nem ismerte, de kíváncsi egy harcos életére
• végül ajánlom annak is, aki szereti Indiát, vagy a keleti kultúrát

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Buborékból épült szappanbirodalom
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A könyv szerzője Kajtárné Mocsár Erika, aki Kajtár Zsolt, a fiatalon elhunyt Yamuna márka megálmodójának és alapítójának felesége. Története az együtt megélt közel 30 évet mutatja be leplezetlen őszinteséggel, főleg a márka kialakulására, fejlődésére fókuszálva az emberi tényezőkön keresztül.

Erika gyógypedagógiai tanulmányai után a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségébe csatlakozott. Ott ismerkedett meg Zsolttal és indult el közös életük, mely átível a Yamuna márka megalapításától kezdve egészen napjainkig. Lehetne e valami ennél hitelesebb, mint a közös élet, az együtt töltött sok sok küzdelem, kaland, öröm és bánat?

A szerzőnek nincs semmi más célja, mint személyes  elbeszélésével emléket állítani Kajtár Zsolt nagyszerű és kivételes munkásságának.

Könyvét áthatja a tiszta lelkiség, melyet mi garantálhatna legjobban, mint egyrészről maga a témaválasztás. Másrészről pedig Erika alázatos és őszinte jelleme, odaadó támogatása, mely nélkül sosem lehetett volna Zsolt az, aki lett.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2024. 03. 19.
Ma sikerült végre a könyv végére érnem. Elképesztő utazás volt. Szívszorító sorsokkal és motivációt adó tenni akarással, kitartással erővel. Nagyon jó volt olvasni ezt a történetet. Sajnos Zsolttal nem találkozhattam földi életében, de ez a könyv kicsit megismertette velem. Szeretem, hogy én is a Yamuna család tagja lehetek Prémium Masszázs Szalonként.