Termékek Menü

Legyen Ön is kedvezményes szakmai partnerünk

Ki lehet kedvezményes szakmai partner? 

A yamunaprofessional.hu weboldalon professzionális felhasználásra szánt termékeinket lehet megvásárolni, masszőrök és kozmetikusok számára készített termékeinket egyaránt megtalálhatóak. Szeretnénk minél inkább megismerni a vásárlóinkat, és személyre szabott ajánlatokat küldeni, illetve törzsvásárlóinkat kedvezményben részesíteni. Ezért azon partnereink, akik igazolják felénk, hogy masszőrként, testkezelőként, kozmetikusként, pedikűrösként, manikűrösként dolgoznak, azok számára a jövőben az alábbi kedvezményeket nyújtjuk: 

  • Amennyiben az egyszeri vásárlás összege eléri a bruttó 30.001 Ft-ot, akkor a rendelés teljes összegéből 5% kedvezmény
  • Amennyiben az egyszeri vásárlás összege eléri a bruttó 40.001 Ft-ot, akkor a rendelés teljes összegéből 7% kedvezmény
  • Amennyiben az egyszeri vásárlás összege eléri a bruttó 55.001 Ft-ot, akkor a rendelés teljes összegéből 10% kedvezmény

A kedvezmények az akciós termékekre, akciós csomagokra is érvényesek. A kedvezmény kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényes. Email – es, telefonos vagy a márkaboltban történő rendelés esetén a kedvezmények jóváírására semmilyen módon nincs lehetőség.

Küldje be a végzettségét igazoló okiratot/tanúsítványt az ugyfelszolgalat@yamuna.hu e-mail címre, és visszaigazolásunk után máris élni fog a fenti kedvezmény az Ön vásárlására is. 

A kedvezményes vásárlás feltételei: 

A Yamuna Kft fenntartja a jogot magának, hogy a résztvevők  előzetes tájékoztatása után, egyoldalú döntése alapján kiegészítse vagy módosítsa a program bármely szabályát, feltételeit, vagy a programot törölje. Az esetleges módosítások hírlevélben és  a webáruházban kerülnek kommunikálásra. A módosítások, amennyiben a Yamuna másképp nem rendelkezik, attól az időponttól kezdve hatályosak, amikor a Yamuna azt nyilvánosságra hozta, vagy egyéb, helyben szokásos módon közölte.

A kedvezmény kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényes. Email – es vagy telefonos rendelés esetén  a kedvezmények jóváírására semmilyen módon nincs lehetőség! A kedvezmény akkor érvényes, ha egy adott megrendelés eléri a fenti értékhatárokat. A rendelések értéke nem adódik össze!

A résztvevők a programban való részvétellel egyidejűleg elfogadják és tudomásul veszik, hogy abban az esetben, ha a program kiegészítésre, módosításra vagy törlésre kerül, semmilyen jogcímen nem jogosultak kártalanításra vagy kártérítésre.